top of page

1-op-1 coaching

Wie ben jij, wat kan jij en hoe wil je verder?

Ben je langere tijd uit balans, om wat voor reden dan ook, en wil je daar graag verandering in brengen? Met individuele coaching werk je actief aan de relatie met… jezelf. Verval jij vaak in bepaald gedrag, en weet je niet goed waarom? Door middel van Contextuele Coaching kun je ontdekken waar bepaald gedrag vandaan komt – en er vervolgens iets aan veranderen. 

Zeg eens eerlijk...

Loop je vaak vaak tegen dezelfde problemen aan op het gebied van relaties, in je familie, opvoeding of in je werk, en heb je het idee dat je niet tot je recht komt.

Ervaar jij emoties die je niet altijd kunt plaatsen?

Heb je weleens het gevoel dat iemand het je lastig maakt, je onredelijk behandelt of te veel van je vraagt?

Heb je wel eens het gevoel dat anderen makkelijk over je heen lopen en je nooit durft te gaan voor wat je echt wil.

Vind je het lastig om je grenzen aan te geven of ga je wel eens over grenzen van een ander heen?

Heb je een te groot verantwoordelijkheidsgevoel en dat je leven vrijwel altijd in het teken staat te zorgen voor de ander.

Voelt het alsof je geleefd wordt en zou ook een keer nee durven zeggen ook een verademing zijn?

Ben je onzeker over wie jij bent of heb je een negatief zelfbeeld?

Verlang je ernaar om zichtbaar te worden in je omgeving.....

Er zijn veel situaties waarin je terecht kan komen. Iedereen kent moeilijkere periodes, dat hoort helaas bij het leven. Maar als zo’n periode lang duurt, het een groot effect heeft op je dagelijks leven en relaties eronder lijden, dan wordt het tijd om ermee aan de slag te gaan. Je kunt altijd dingen veranderen, hoe eng dat ook is. Het is nergens voor nodig om genoegen te nemen met ongelukkige situaties in je persoonlijke leven of daarbuiten. Wil je verbetering in de relatie met jezelf en de ander?

Dit is jouw tijd

Durf te voelen wie je bent, en te kijken naar jouw verhaal en daarvoor te gaan staan. De meeste mensen hebben snel een oordeel klaar. Als coach ben ik onafhankelijk en luister en kijk met aandacht en zonder oordeel mee naar jouw verhaal. Praten over wat je bezighoudt of dwarszit, lucht vaak op. Praten met een coach is het overwegen waard. Je hebt daarbij altijd zelf de regie. Ik wens je tijd en geduld toe om te luisteren naar jezelf, om te groeien en te ontdekken.

Samen kijken naar een eerste stap vooruit

Maak gerust een afspraak voor een luisterend oor en een eerlijk gesprek. Bij mij aan tafel is ruimte en plek om over de dingen die jou bezighouden te praten en eraan te werken. De gesprekken duren ongeveer 60-75 minuten. 

Gratis vrijblijvend kennismakingsgesprek

Het eerste kennismakings- en oriënterend gesprek is bij mij altijd gratis en duurt ongeveer 30 minuten. Tijdens dit kennismakingsgesprek kan je voelen of het klikt tussen jou en mij. Dit is belangrijk voor een goed verloop van het coach-traject. Het verplicht je tot niets. 

Harma - Websize (1)_edited.jpg
bottom of page