top of page

Praktische info

Van harte welkom aan mijn tafel

Mijn praktijk is gevestigd in Groningen. Ik sta open om je te ontmoeten. Ik wil betrokken bij je zijn en je leren kennen. Op die manier wil ik horen wat er in jou omgaat. Wie ben jij? En wat heb jij nodig? Iedereen,  met welke geaardheid of geloof ook, is van harte welkom.

Tijd en aandacht is het kostbaarste
wat je iemand kan geven

Ik werk vanuit mijn huis. Het voordeel is dat die ruimte altijd beschikbaar is. Het is een sfeervolle en comfortabele plek waar jij je oncomfortabel mag voelen. Vanuit rust en vertrouwen gaan we samen aan de slag. Stap voor stap wandel ik als het ware met je mee. Jij bepaalt het tempo. Bij het maken van een afspraak kijken we ernaar welke dag en tijdstip je voorkeur heeft. Mijn voorkeur gaat uit naar de ontmoeting maar online coachgesprekken zijn ook mogelijk. De praktijk is goed bereikbaar met auto, fiets en openbaar vervoer. Je kunt er gratis parkeren.

Vrijblijvend Kennismakings- en Oriënterend gesprek

Met mij als coach bespreek je persoonlijke dingen over jezelf, maar ook over anderen. Om open en eerlijk te kunnen zijn is het belangrijk dat jij je veilig voelt en dat er wederzijds vertrouwen is. Het eerste kennismakings- en oriënterend gesprek is bij mij altijd gratis en duurt ongeveer 30 minuten. Tijdens dit kennismakings-gesprek kan je voelen of het klikt tussen jou en mij. Dit is belangrijk voor een goed verloop van het coachings-traject. Het verplicht je tot niets. 

Coachtraject

Daarna starten we met het coachtraject. Jouw coachvraag is een belangrijk vertrekpunt. Samen brengen we in kaart welke zorgen of moeiten een rol spelen in jouw leven en wat je graag zou willen veranderen. Is het jou nog niet helemaal duidelijk dan gaan we samen op zoek naar deze duidelijkheid. Een gemiddeld coachtraject duurt 5 sessies. Een sessie duurt gemiddeld 1 uur. Er is op dit moment géén wachtlijst.

Openingstijden

Maandag:        16.00 - 21.00 uur

Dinsdag:            9.00 - 21.00 uur

Woensdag:        9.00 - 21.00 uur  Donderdag:     14.00 - 21.00 uur

Vrijdag:            16.00 - 21.00 uur  Zaterdag:                    in overleg

Tarieven

Kennismakingsgesprek (30 min): kosteloos en vrijblijvend. 

Coachtraject 5 gesprekken (60-75 min) € 300 

 

Individueel gesprek (60-75 min): € 65

Online/telefonisch gesprek: (60 min): € 65

Relatie-coachtraject 5 gesprekken (60-75 min) € 350 

Relatiegesprek (60-75 min) € 75

Beroepsvereniging

Waymaker is aangesloten bij de Nederlandse orde van beroepscoaches (BOVC)

Ieder mens telt!

Van wat ik ontvang mag ik ook uitdelen. Een tiende van mijn inkomen draag ik af als gift, aan Mercy Ships. Een organisatie waar ik me mee verbonden voel. Het is fijn om projecten te steunen waarin mensen geholpen worden in praktische zin, maar ook op psychisch en sociaal vlak. Voor meer interesse over deze organisatie kun je deze video bekijken.

bottom of page