top of page

Jongeren Studenten

Wie ben jij?

Wat maakt dat jij op dit moment van je leven hier staat én wat zou je anders willen? 

Iedereen kan te maken krijgen met problemen, ook als je jongvolwassene of student bent. Driekwart van de jongeren trekt zich terug als ze niet lekker in hun vel zitten. Ben jij een jongere of student? Praat jij wel eens over gevoelens als stress of verdriet? Loop je vast in je studie? Herkenbaar? Het idee dat je moet streven naar 'The best version of yourself' is niet noodzakelijk. Wie je nu bent, is genoeg.

IMG_9970.JPG

Het is oké om te praten!

Schaamte kan hierbij ook een rol spelen of anderen hier niet mee willen belasten. Als je het soms wel vertelt, weten mensen in de omgeving soms niet altijd hoe ze erop moeten reageren. Misschien denk jij dat je problemen niet erg genoeg zijn of vind je dat je gevoelens niet terecht zijn omdat je bijv. bent opgegroeid in een fijne omgeving. Problemen die je in je jonge leven ontwikkelt, kunnen veel later in je leven zorgen geven. Het is heel belangrijk om juist in deze periode in te grijpen en ondersteuning te zoeken. Ik wil naar je luisteren, met je praten en kijken wat er aan de hand is. 

Het gaat niet om prestaties maar om relaties

Op het moment dat je praat kan dat een enorme opluchting zijn. Je staat er dan niet meer alleen voor.

Jij verdient onvoorwaardelijke steun en hulp om mentaal gezond te blijven. Samen kijken we naar de problematiek, de eisen die je aan jezelf stelt en de eisen uit de omgeving waaraan je moet voldoen.

Met aandacht werken we aan de uitdagingen en de vraagstukken waar je mee rond loopt en worstelt.

Praten, dat help echt!

Maak gerust een afspraak voor een luisterend oor en een eerlijk gesprek. Bij mij aan tafel is ruimte en plek om over de dingen die jou bezighouden te praten. De gesprekken duren ongeveer 60 minuten. Ik maak gebruik van een eigen coachruimte in Groningen. De duur van het coachtraject is totdat je zelf weer verder kunt. Er is geen lange wachtlijst. Even sparren over dingen kan ook!

Gratis vrijblijvend kennismakingsgesprek

Het eerste kennismakings- en oriënterend gesprek is bij mij altijd gratis en duurt ongeveer 30 minuten. Tijdens dit kennismakingsgesprek kan je voelen of het klikt tussen jou en mij. Dit is belangrijk voor een goed verloop van het coachingstraject. Het verplicht je tot niets. 

bottom of page